YKI-testiin valmentava kurssi, keskitaso

248,00 €
YKI valmentava kurssi on tarkoitettu maahanmuuttajille, jotka haluavat suorittaa yleisen kielitutkinnon keskitason. Kurssin tavoitteena on suomen kielen keskitason yleisen kielitutkinnon suorittaminen. Kurssilla harjoitellaan kaikki YKI-testin osa-alueita: tekstin ymmärtäminen, kirjoittaminen, puheen ymmärtäminen, puhuminen. Kurssi antaa mahdollisuuden sekä harjoitella testin kaikki osiot, että oppia testin läpikäynnin käytännöt.

  

Kesto
32 tuntia (yksi oppitunti on 45 min)

Alkaa                           
8.8.2022 klo 14:00

Loppuu       
26.8.2022                 

Opetuspäivät ja ajat      
3 kertaa viikossa: maanantai, keskiviikko ja perjantai
klo 14-16.30

Opetukseen sisältyy 15 min kahvitauko. Kahvi kuuluu hintaan.  
Ryhmässä on korkeitaan 15 osallistujaa. Toimi nopeasti!

Kurssit on tarkoitettu kielenoppijoille, jotka haluavat valmistautua yleisten kielitutkintojen suomen kielen keskitason kokeeseen. 

Arabiankatu 12, 7. kerros

Ryhmässä on korkeitaan 15 osallistujaa. Toimi nopeasti!

Kurssin hinta on 248,00 euroa.
Yleisen kielitutkinnon tutkintomaksu ei sisälly kurssin hintaan.

Ilmoittautuminen on sitova.

Peruutusehdot 

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää. Jos peruminen tapahtuu sen jälkeen, tai jos kurssipaikka jää käyttämättä eikä kurssipaikkaa ei peruta, kurssimaksu peritään kokonaan.

Maksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää kurssin.

Kurssin sisältö

Kielikoulu Nuevo Mundo järjestää keskitason suomen kielen Yleiseen kielitutkintoon valmentavia kursseja koulumme tiloissa ja verkossa. 

Kurssilla tutustutaan testiin ja testitehtäviin, harjoitellaan samanlaisia tehtäviä kuin YKI-testissä on.  

Kurssilla tutustutaan kaikkiin YKI-testin osakokeisiin

  • tekstin ymmärtäminen
  • kirjoittaminen
  • puheen ymmärtäminen 
  • puhuminen

Tekstin ymmärtämisen osiossa käytään läpi erilaisia tekstityyppejä, kuten kirje, viesti, ilmoitus, mainos, uutinen, kertomus tai asiateksti. Keskitason tekstit ovat keskipitkät ja niissä käytetään monipuolista sanastoa. Tehtävänä on sisältökysymyksiin vastaaminen. Esimerkiksi mainoksesta voidaan kysyä tuotteen ominaisuudet. Tehtävät olla tavallisesti monivalintatehtävät, oikein - väärin tehtävät ja avoimet kysymykset -tehtävät.

Puheen ymmärtämisen osiossa käydään läpi ilmoitukset, kuulutukset, viestit, tiedotukset, uutiset, keskustelut, mainokset ja haastattelut erilaisista aihepiireistä. Harjoitustehtävät rakennetaan niin, että puhenopeus vastaa varsinaisen kokeen nopeutta. Kysymyksiin vastataan erityyppisillä tehtävillä kuten monivalinta-, oikein - väärin ja avoimet kysymykset -tehtävät.

Puhumisen osiossa harjoitellaan puhumista eri aihealueista. Harjoitusten aikana opitaan vastata kysymyksiin, osallistua keskusteluun, esittää repliikkejä eri sosiaalisissa tilanteissa ja kertoa jostakin asiasta. Tavoitteena on oppia kertoa, keskustella ja ilmaista omaa mielipidettä. Kurssilla myös harjoitellaan oman suorituksen ääntämistä.

Kirjoittamisen osiossa opitaan eri tekstityyppien kirjoittamista, esimerkiksi sähköpostiviesti tai mielipidekirjoitus. Kirjoittamisen osakokeessa on kolme erityyppistä kirjoitustehtävää. Kurssin aikana kiinnitetään huomiota muun muassa sisällön ymmärrettävyyteen sekä kielen luontevuuteen.

 

001 Alicante

Video