Pariopetus

Pariopetus sopii mainiosti sellaisille kielen opiskelijoille, jotka haluavat oppia nopeasti ja edulliseen hintaan.

Pariopetuksessa molemmat kurssiin osallistujat huomioidaan tasapuolisesti. Tämän tyyppinen opetus sopii erityisesti niille, jotka ovat samalla kielitaidon tasolla, esimerkiksi: kollegoille, jotka toimivat samankaltaisissa työtehtävissä ja joiden tarvitsee parantaa kielitaitoaan, työtovereille tai pariskunnille.

Osallistuja saa lisämotivaatiota pariltaan, kun opiskelu tapahtuu tutun kanssa. Tämä luo erittäin miellyttävän ilmapiirin opetustunneille ja innostaa osallistujia jatkamaan kielten opiskelua kielikoulumme ulkopuolella. Silloin oppimisprosessi on tehokasta.

Pariopetuksessa kurssin sisältöä on myös helppo muokata ja tunneilla voidaan keskittyä niihin alueisiin, jotka tarvitsevat kertausta sekä oppia siinä tahdissa, joka parhaiten sopii kurssin osallistujille. Aikataulu voidaan myös sopia tehokkaasti. 

 

 

 


Ensiluokkaisen palvelumme takeeksi annamme 100 %:sen tyytyväisyystakuun. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen kielikoulutuspalveluumme, voit peruttaa sopimuksen ensimmäisen oppitunnin jälkeen.


Kiitämme kaikkia yritys- ja henkilöasiakkaitamme viimeisestä 25 vuodesta – tästä on hyvä jatkaa!