Käännösten hinnat


Käännöksen hintaan vaikuttavat käännettävän tekstin aihepiiri, vaativuus ja kiireellisyys.

Käännöstyön hinnan laskemiseksi käännettävä teksti täytyy arvioida. Lähettäkää siis käännettävä teksti liitetiedostona sähköpostiosoitteeseen info@knm.fi ja ilmoittakaa tarvittava käännöspalvelu. Annamme Teille mahdollisimman tarkan kustannusarvion ja toimitusajan.

Sivuveloitus: alk. 35,00 € (sivu = 1560 merkkiä välilyönnit mukaan luettuina)

Riviveloitus: alk. 1,48€ (rivi = 60 merkkiä välilyönnit mukaan luettuina)

Sanaveloitus: alk. 0,15 €

Tuntiveloitus: 51,00 €

Virallisen kääntäjän vahvistus 20,00€ / leima.

 

Rivihinnoittelu

Käännöksen hinta määräytyy käännöksen pituuden, tekstilajin ja termistön vaikeuden perusteella. Lopulliseen hintaan vaikuttavat myös käännöksen aikataulu, kielipari ja -suunta, oikoluku, kielentarkistus ja käännöksen ohessa tehdyt lisätyöt, sanastotyö, asettelu, taitto yms.

Kielikoulu Nuevo Mundo Oy pyrkii johdonmukaiseen ja tasapuoliseen hinnoitteluun. Siksi käytämme SKTL:n suosittelemaa standardia kääntäjän riviä:
60 lyöntiä valmista käännöstekstiä

Rivihinnoittelu tasoittaa eri kielten välisiä eroja, jota tavallinen sanahinnoittelu ei huomioi. Merkkien lasku eliminoi kielten väliset sanastorakenteelliset eroavaisuudet sekä fonttikoon ja asiakirjan ulkoasun aiheuttamat harhakuvat ja tarkastelee tekstimassaa kokonaisuutena.

Käytännössä yksi kääntäjän rivi vastaa 10:tä englannin kielen sanaa.Suomen sanoja mahtuu riville noin 7 kpl, venäjän sanoja lähes 8 kpl. Sanahinnalla samanpituisen tekstin käännöshinta voi heitellä jopa 30–40 % sen mukaan, mistä kielestä hinta on laskettu. Rivihinnalla kielten väliset rakenne-erot katoavat. Maksat vain todellisesta tehdystä työstä. Merkkimäärän voi tarkistaa helposti tekstinkäsittelyohjelman sanalaskurilla (merkit välilyönteineen).

Kustannusarviot ja tarjoukset

Kustannusarviot ja tarjoukset saat viimeistään vuorokaudessa! Tarjouksen pyytäminen on ilmaista, eikä asiakas ole millään tavalla sitoutunut tilaamaan käännöstyötä sen perusteella, että hän on tiedustellut käännöstyön hintaa.

 

Olemme valmiita tekemään käännöksiä nopeallakin aikataululla. Ota meihin yhteyttä:

info@knm.fi


Kielet

englanti, espanja, italia, kiina, portugali, puola, ukraina, ranska, ruotsi, saksa, suomi ja venäjä


Asiakaspalvelu

Kun tarvitset käännöksen tai sinulla on jotakin kysyttävää käännöstöihin liittyen, ota meihin yhteyttä. Me hoidamme käännöstöiden koordinoinnin sekä toimimme linkkinä asiakkaiden ja kääntäjien välillä.

Me pyrimme tuottamaan käännöksiä, joissa yhtyy aitous, tarkkuus ja luovuus. Haluamme palvella asiakkaitamme joustavasti ja tarjota aina käyttötarkoitukseensa mahdollisimman hyvin sopivia käännöksiä.

Ota yhteyttä:

info@knm.fi
Puh. 040 5062 398


Aikataulu

Aikataulusta parhaiten sovitaan sen jälkeen, kun kääntäjä saa nähdä tekstin ja kertoo, pystyykö hän kääntämään sen toivomallasi aikataululla. Käännös voi olla valmis jo muutamassa tunnissa.


Toimitustapa

Saat meiltä käännökset yleisimmissä tiedostomuodoissa ja halutessasi myös tulosteina. Tiedostot kulkevat useimmiten sähköpostitse, mutta kun on kyse erittäin luottamuksellisista teksteistä, kannattaa harkita muita toimitustapoja.