Intensiivikurssi

Tule innostaville ja tehokkaille intensiivikursseillemme!

Tarvitseeko sinun nopeasti elvyttää kielitaitosi, mutta et tiedä miten tarttua toimeen? Tai tarvitseeko sinun kenties keskittyä ja syventää tietojasi koskien tiettyä aihealuetta?

Tehokkaat intensiivikurssimme on suunniteltu ja tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat nopeasti aktivoida ja parantaa kielitaitoaan tai syventää tietojaan jollakin tietyllä alueella. Intensiivikurssimme ovat erittäin suosittuja niiden innostavan ja systemaattisen rakenteen takia. Tarjoamme tehokasta ja laadukasta opetusta monella eri kielellä.

Opetus tapahtuu pienryhmissä tai yksityisopetuksena. Kurssisisällöt valitaan opiskelijoiden tarpeiden mukaisesti, jotta oppimisprosessin teho voitaisiin maksimoida. Opetus tapahtuu kannustavassa ja viihtyisässä ympäristössä, joka luo erinomaiset puitteet intensiiviselle oppimiselle.

Opettajamme ovat kaikki kokeneita, korkeakoulutettuja henkilöitä, jotka opettavat rautaisella ammattitaidolla ja kuuntelevat aina myös oppilaan toiveita.

Intensiivikurssit kestävät yleensä 2-10 päivää, ja opetusta on kunakin päivänä 3-8 tuntia erikseen räätälöidyn opetussuunnitelman mukaisesti. Opetussuunnitelmat laaditaan systemaattisesti ja kaikki oleelliset tiedot tallennetaan älykkääseen Globe seuranta- ja raportointijärjestelmään. Täten asetetut tavoitteet ovat helposti nähtävissä ja seurattavissa.

Opetussuunnitelmassa otetaan myös huomioon osallistujan oppimistavoitteet ja nykyinen kielitaito. Asiantuntevat ja mukavat opettajamme ottavat lisäksi huomioon osallistujan oppimistahdin ja ohjaavat osallistujaa sen mukaisesti.
Opetus tapahtuu joko asiakkaan luona tai koulumme tiloissa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koulumme tilat ovat viihtyisät ja tarjoavat rauhallisen ympäristön oppimiselle.

Tarjoamme laadukkaita ja tehokkaita INTENSIIVIKURSSEJA seuraavissa kielissä:


Ensiluokkaisen palvelumme takeeksi annamme 100 %:sen tyytyväisyystakuun. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen kielikoulutuspalveluumme, voit peruttaa sopimuksen ensimmäisen oppitunnin jälkeen.


Kiitämme kaikkia yritys- ja henkilöasiakkaitamme viimeisestä 25 vuodesta – tästä on hyvä jatkaa!